thehungergamez

en hunger games blogg! för fans och folk som är intresserade av att veta mer! <33

The male tribute from district 6

Publicerad 2012-06-27 11:18:44 i Allmänt

 17 år
 
den manlige deltagaren från distrikt 6 var en deltagare i de 74:de hungerspelen.
 
de 74:de hunger spelen
_____________________________________________________________________________________________
träningen
 
i filmen kommer han in i ett slagsmål med Cato, eftersom Cato trodde han tog honoms svärd. det var egentligen Rue som stal svärdet och gömde sig på nätet i taket vid klätterstationen. det var bara Thresh och Katniss som märkte detta och skrattade åt det. Cato lovar sedan att han ska döda honom i arenan. han får en låg träningspoäng av 5.
 
Död
 
distrikt 6 killen dog i blodbadet under filmen. före sin död, är han sedd när han gräver igenom en ryggsäck medan Glimmer hackar upp den kvinnliga från distikt 10. han ses när hans vänstra ben blir "amputerat" av distrikt 4 tjejen. Han bekräftade senare via Twitter att han blev dödad av Cato. Cato måste ha gjort färdigt honom när man inte såg (off screen). han placeras på 20:de plats av 24 deltagare, döende precis innan den kvinnliga deltagaren från hans distrikt.
 
 
muttation
 
efter hans död fick den manlige deltagaren från distrikt 6 en varg mutt med hans egenskaper. tillsamans med de 20 andra fallna deltagarna har hans DNA blivit mixat med varg i huvudstaden. för att sedan komma tillbaka till spelen och göra slut på de återstående deltagrna. det är okänt om hans mutt överlevde striden vid ymnighetshornet.
Ashton Moio- district 6 male tribute
 
//HG fan

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hunger games fanet - Jelly

Jag är en tjej på tretton sommrar som bara ääääälskar the hunger games! jag kmr skriva fakta om de olik deltagarna och lite smått och gott. <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela