thehungergamez

en hunger games blogg! för fans och folk som är intresserade av att veta mer! <33

vem ska spela Finnick?

Publicerad 2012-07-18 21:00:37 i casting

en rolig grej!
 
rösta om vem DU tycker ska bli vald till rollen som Finnick Odair i 'Catching fire'! 
 
 Hunter Parrish?
 Sam Claflin?
 Garrett Hedlund?
 Taylor Kitsch?
 Alex Pettyfer?
 Daniel Newman?
 Grant Gustin?
 James Gaisford?
 
själv tycker jag att skådespelaren som kmr spela Finnick ska vara; snygg, snäll, ung (20-25), ha humor, muskler, blond, och ja typ så.
 
av dessa förslag tycker jag Alex Pettfyer eller Grant Gustin. fast det kommer inte bli nån av dom...
 
skriv vem/vilka ni tycker skulle passa bäst i kommentars fältet! <3
 
//HG fan
 
 

the female tribute from district 8

Publicerad 2012-07-18 11:26:38 i Allmänt

 15 år
 
den kvinnliga deltagaren från distrikt 8 blev vald till de 74:de hungerspelen.
 
de 74:de hunger games
 
denna kvinnliga deltagare från distrikt 8 var närvaranade i blodbadet vid ymnighetshornet, där hon kämpade för vapen och förnödenheter. i ymnighetshorn blodbadet, är hon sedd dra Glimmer i håret för att få tag i mer saker. tyvärr var dom leveranser hon fick tag på inte särskilt bra för att hålla sig vid liv under en lång tid. men hon överlevde i blodbadet och det gjorde inte hennes distrikts partner från distrikt 8. hon lyckades fly ut i skogen. utan någon sovsäck eller extrakläder, gav hon sig ut i kylan och dumt startade en eld. av ren tillfällighet, var hennes brasa mycket nära trädet Katniss hade valt att vila i. Katniss verkade irriterad av detta eftersom kommentarerna i boken var att hon bara att hon fick  "bita sig i läppen för att inte skrika alla fula ord hon visste".
 
död
 
hon hittades av kariäristerna under den tidiga morgonen nästa dag. Cato högg henne med sitt svärd och gick iväg, han tänkte att hon var död. när ingen hörde kanonen som lät för att signalera hennes död eller närliggande svävare kom för att hämta hennes döda kropp, började kariäristerna undra om hon verkligen var död. så småning om gick Peeta tillbaka för att avsluta henne. hon placerade sig på 13de plats av 24 deltagare. i filmen dör hon strax efter mörkrets inbrott på första dagen. hon blir förmodligen dödad av Glimmer med Catos svärd. Katniss Everdeen hör ett skrik, och märker hennes död. det följes av ljudet från kanonen. Caesar Flickerman och Claudius Templesmith visas på skärmen sekunder senare, dom sa att en till deltagare har dött. hennes ansikte syns på skärmen bakom dem. hon placerar sig 12a i filmen. senare hör man kariäristerna göra narr av henn i jakten på Katniss.
 
muttationen
 
hennes DNA tas senare och mixas med varg, vilket skapar en muttation, som skickas efter Cato, Katniss och Peeta på ymnighetshornet. muttarana torterar Cato och efter att Katniss gjort slut på hans lidande äter dom på hans döda kropp. det är okänt om distrikt 8 tjejen dog eller överlevde.
 
Mackenzie Lintz- district 8 female tribute
 
//HG fan
 
 
 
 
 
 
 
 
 

kvällens bild

Publicerad 2012-07-17 20:37:30 i Allmänt

Willow Shields (Primrose Everdeen) och Amandla Stenberg (Rue).
Tjejerna var häromdagen på Comic-Con festivalen i San Diego för att skriva autografer till fansen som väntar ivrigt på The Hunger Games DVDn.
 
precis som jag!! och ni!
 
så söta tsm, elr hur!
 
Willow Shields & Amanda Stenberg - Prim & Rue distrikt 12 & 11
 
//HG fan

Casting nyheter! :D

Publicerad 2012-07-17 20:26:06 i Allmänt

Mer castingnyheter!
 
Nu vet vi vem som kommer att spela Wiress i The Hunger Games: Catching Fire.
Det blir Amanda Plummer!   :)
håller er uppdaterade!
 
http://bit.ly/CFCasting
 
Amanda Plummer- Wiress distrikt 3
 
//HG fan

the male tribute from district 8

Publicerad 2012-07-17 20:15:00 i Allmänt

  17 år
 
den manlige deltagaren från distrikt 8 blev vald till de 74:de hunger spelen
 
de 74:de hunger games
_____________________________________________________________________________________________
 
träningen
 
i filmen ses killen från distrikt 8 klättra på klätter stationen i tränings centret tills han faller ner och skadar benet.
 
blodbadet och död
 
distrikt 8 killen dog i det inledande blodbadet. i filmen ses han först stå på platån bredvid distrikt 4 tjejen. senare stryper han distrikt 5 killen till döds. Samuel Tan, killen som spelade distrikt 8 manlige deltagaren, bekräftade att Jack Quaid, Marvel, dödade honom. men det är mst sannorlikt att han blev dödad av Thresh.
 
muttarna
 
efter hans död fick den manlige deltagaren från distrikt 8, som alla de andra fallna deltagare, hans DNA blandat med varg för att bilda en muttation som hade liknande egenskaper och utseende som den fallne deltagaren. hans mutt dog i kampen med Katniss, Peeta och Cato.
 
Samuel Tan- district 8 male tribute

Castings! :D

Publicerad 2012-07-16 13:46:35 i Allmänt

Äntligen castingnyheter till "Catching Fire". Nu vet vi att Philip Seymour Hoffman kommer att spela Plutarch Heavensbee. Vad tycker ni om detta? :)
Följ castningen här: https://www.facebook.com/thehungergamesmovie/app_432927770063734
 
 
bästa sidan att följa, kommer uppdatera när nån ny blivit "castad"! :)
 
Philip Seymour Hoffman - Plutarch Heavensbee
 
//HG fan

the female tribute from district 7

Publicerad 2012-07-16 13:26:57 i Allmänt

 16 år
 
den kvinnliga deltagaren från distrikt 7 blev vald till de 74:de hunger spelen.
 
de 74:de hungergames
 
i filmen ses hon och hennes distrikt partner bära pappers huvudbonader och kläder i papper, vilket motsvarar virke. det finns en redigering med detta, Johanna Mason sa att distrikt 7 hade haft samma stylist i 40 år och klätt alla nästan likadant.
 
träningen
 
i filmen var hon sedd stå bredvid Katniss och Clove i linje när Cato och pojken från distrikt 6 bråkade när Catos kniv var borta. hon är också sedd i repen i bakrunden när Cato halshugger en "dummy". hon ses också igen när Rue gömmer sig för Katniss och Peeta.
 
blodbadet
 
innan spelen börjar, är hon sedd stå bredvid Peeta och distrikt 6 killen på hennes platå. när gongongen ljuder är hon sedd springandes mot ymnighetshornet för att ta vapen och förnödenheter när Marvel hugger ned distrikt 3 tjejen. när distirkt 5 pojken gör slut på distrikt 3 tjejen, är hon sedd bakom en svart box med vapen. mot slutet av blodbadet är hon sedd kämpandes med distrikt 3 killen när Thresh springer från ymnighetshornet.
 
död
 
distirkt 7 tjejen dödades i blodbadet i de 74:de hunger spelen. i filmen är hon sedd på marken medan Marvel närmar sig henne med ett spjut. hon är senare sedd slåss med pojken från distrikt 3 över en ryggsäck. hon var förmodligen den näst sista deltagaren att dö i blodbadet. På grund av det sätt blodbadet filmades, är hon sett bli dödad av Marvel i början av blodbadet, placera 23a, men sett sedan slåss med District 3 pojken placering 14de. (Observera också scenen där hon kryper bort från Marvel också efter att hon drevs av District 3 killen). så hon dör liksom tre gånger. hehe XD
 
på grund av sättet som blodbadet filmades, är det osäkert om de händelser som visas för oss i själva filmen var i den kronologiska ordningen som det verkligen hände, och i själva verket bara "pusslats ihop" när filmen redigerades. resultatet av detta var att många av deltagarena ses springa runt efter att dem redan blivit dödade, så den riktiga dödslistan är osäker. konstigt? jag vet.
 
muttationen
 
liksom de andra döda deltagare, gjordes en varg mutt i deras utseende och egenskaper. en mutt som "maler" på Cato har "dirty blont hår och förmågan att slåss." det är hon. hennes mutt överlevde kampen.
 
Leigha Hancock - district 7 female tribute
 
 
//HG fan

MOCKINGJAY!!

Publicerad 2012-07-14 19:03:48 i Allmänt

Officiellt med releasedatum: Den sista boken "Mockingjay" (Revolt) kommer att delas upp och bli två filmer. Första delen går upp på biograferna 21 november 2014 och Mockingjay Part 2 den 20 november 2015. Vad tycker ni om detta?
 
http://www.deadline.com/2012/07/hunger-games-mockingjay-release-dates-set-lionsgate-november-2014-2015/
 
OMG!! får panik!!!! kan inte väntaaaaaa!!!!!  
 
2012-2013-2014-2015   
 
Blir inte typ alla ungdomsböcker, som blivit filmer, den sista filmen blir alltid en part 1 och part 2!! <3
 
nu är det bara att vänta i 496 dagar tills catching fire kmr på bio, 22 november 2013 och sen tills 21 november 2014 (!) och sen tills 20 november 2015!!!!
 
orkaaa!!
 
   
 
//HG fan
 
 
 
 

the male tribute from district 7

Publicerad 2012-07-07 21:32:58 i Allmänt

 16 år
 
den manlige deltagaren från distrikt 7.
 
död
 
distrikt 7 mannen dog i det inledande blodbadet. i början står han bredvid Foxface och Katniss på sin platå. när Katniss springer, ser man honom jaga efter henne med en yxa han tog från ymnighetshornet. han försökte döda att döda Katniss med sin yxa, men Clove kastade en kniv i ryggen på honom, vilket gjorde att han dog direkt. han kom på 17de plats.
 
mutt
 
efter hans död fick den manlige deltagaren från distrikt 7 liksom de andra fallna deltagare, hans DNA blandat med varg för att bilda en muttation som hade liknande utseende och egenskaper som den fallne deltagaren.  det är okänt om hans mutt dog eller överlevde striden mot Katniss, Peeta och Cato.
 
Sam Ly- district 7 male tribute
 
//HG fan
 

Om

Min profilbild

Hunger games fanet - Jelly

Jag är en tjej på tretton sommrar som bara ääääälskar the hunger games! jag kmr skriva fakta om de olik deltagarna och lite smått och gott. <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela