thehungergamez

en hunger games blogg! för fans och folk som är intresserade av att veta mer! <33

the female tribute from district 8

Publicerad 2012-07-18 11:26:38 i Allmänt

 15 år
 
den kvinnliga deltagaren från distrikt 8 blev vald till de 74:de hungerspelen.
 
de 74:de hunger games
 
denna kvinnliga deltagare från distrikt 8 var närvaranade i blodbadet vid ymnighetshornet, där hon kämpade för vapen och förnödenheter. i ymnighetshorn blodbadet, är hon sedd dra Glimmer i håret för att få tag i mer saker. tyvärr var dom leveranser hon fick tag på inte särskilt bra för att hålla sig vid liv under en lång tid. men hon överlevde i blodbadet och det gjorde inte hennes distrikts partner från distrikt 8. hon lyckades fly ut i skogen. utan någon sovsäck eller extrakläder, gav hon sig ut i kylan och dumt startade en eld. av ren tillfällighet, var hennes brasa mycket nära trädet Katniss hade valt att vila i. Katniss verkade irriterad av detta eftersom kommentarerna i boken var att hon bara att hon fick  "bita sig i läppen för att inte skrika alla fula ord hon visste".
 
död
 
hon hittades av kariäristerna under den tidiga morgonen nästa dag. Cato högg henne med sitt svärd och gick iväg, han tänkte att hon var död. när ingen hörde kanonen som lät för att signalera hennes död eller närliggande svävare kom för att hämta hennes döda kropp, började kariäristerna undra om hon verkligen var död. så småning om gick Peeta tillbaka för att avsluta henne. hon placerade sig på 13de plats av 24 deltagare. i filmen dör hon strax efter mörkrets inbrott på första dagen. hon blir förmodligen dödad av Glimmer med Catos svärd. Katniss Everdeen hör ett skrik, och märker hennes död. det följes av ljudet från kanonen. Caesar Flickerman och Claudius Templesmith visas på skärmen sekunder senare, dom sa att en till deltagare har dött. hennes ansikte syns på skärmen bakom dem. hon placerar sig 12a i filmen. senare hör man kariäristerna göra narr av henn i jakten på Katniss.
 
muttationen
 
hennes DNA tas senare och mixas med varg, vilket skapar en muttation, som skickas efter Cato, Katniss och Peeta på ymnighetshornet. muttarana torterar Cato och efter att Katniss gjort slut på hans lidande äter dom på hans döda kropp. det är okänt om distrikt 8 tjejen dog eller överlevde.
 
Mackenzie Lintz- district 8 female tribute
 
//HG fan
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hunger games fanet - Jelly

Jag är en tjej på tretton sommrar som bara ääääälskar the hunger games! jag kmr skriva fakta om de olik deltagarna och lite smått och gott. <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela