thehungergamez

en hunger games blogg! för fans och folk som är intresserade av att veta mer! <33

the female tribute from district 7

Publicerad 2012-07-16 13:26:57 i Allmänt

 16 år
 
den kvinnliga deltagaren från distrikt 7 blev vald till de 74:de hunger spelen.
 
de 74:de hungergames
 
i filmen ses hon och hennes distrikt partner bära pappers huvudbonader och kläder i papper, vilket motsvarar virke. det finns en redigering med detta, Johanna Mason sa att distrikt 7 hade haft samma stylist i 40 år och klätt alla nästan likadant.
 
träningen
 
i filmen var hon sedd stå bredvid Katniss och Clove i linje när Cato och pojken från distrikt 6 bråkade när Catos kniv var borta. hon är också sedd i repen i bakrunden när Cato halshugger en "dummy". hon ses också igen när Rue gömmer sig för Katniss och Peeta.
 
blodbadet
 
innan spelen börjar, är hon sedd stå bredvid Peeta och distrikt 6 killen på hennes platå. när gongongen ljuder är hon sedd springandes mot ymnighetshornet för att ta vapen och förnödenheter när Marvel hugger ned distrikt 3 tjejen. när distirkt 5 pojken gör slut på distrikt 3 tjejen, är hon sedd bakom en svart box med vapen. mot slutet av blodbadet är hon sedd kämpandes med distrikt 3 killen när Thresh springer från ymnighetshornet.
 
död
 
distirkt 7 tjejen dödades i blodbadet i de 74:de hunger spelen. i filmen är hon sedd på marken medan Marvel närmar sig henne med ett spjut. hon är senare sedd slåss med pojken från distrikt 3 över en ryggsäck. hon var förmodligen den näst sista deltagaren att dö i blodbadet. På grund av det sätt blodbadet filmades, är hon sett bli dödad av Marvel i början av blodbadet, placera 23a, men sett sedan slåss med District 3 pojken placering 14de. (Observera också scenen där hon kryper bort från Marvel också efter att hon drevs av District 3 killen). så hon dör liksom tre gånger. hehe XD
 
på grund av sättet som blodbadet filmades, är det osäkert om de händelser som visas för oss i själva filmen var i den kronologiska ordningen som det verkligen hände, och i själva verket bara "pusslats ihop" när filmen redigerades. resultatet av detta var att många av deltagarena ses springa runt efter att dem redan blivit dödade, så den riktiga dödslistan är osäker. konstigt? jag vet.
 
muttationen
 
liksom de andra döda deltagare, gjordes en varg mutt i deras utseende och egenskaper. en mutt som "maler" på Cato har "dirty blont hår och förmågan att slåss." det är hon. hennes mutt överlevde kampen.
 
Leigha Hancock - district 7 female tribute
 
 
//HG fan

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hunger games fanet - Jelly

Jag är en tjej på tretton sommrar som bara ääääälskar the hunger games! jag kmr skriva fakta om de olik deltagarna och lite smått och gott. <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela