thehungergamez

en hunger games blogg! för fans och folk som är intresserade av att veta mer! <33

the male tribute from district 4

Publicerad 2012-06-19 12:29:00 i Allmänt

 12 år

den manliga deltagaren från distrikt 4, fiske distriktet, som deltog i de 74:de hungerspelen. det är sannoligt att han tränade för spelen som de flesta andra deltagarna från distrikt 4.

de 74:de hunger games

den manliga deltagaren från distrikt 4, deras förmodliga mentorer var nog Finnick Odair och Mags. han skulle förmodligen vara med i kariärist alliansen om han inte dött den första dagen.

död

"en påminnelse till alla framtida deltagare: göm er inte i ymnighetshornet, du kommer bli dödad." - Caesar Flickerman

den manliga deltagaren från distrikt 4 dödades tidigt i spelen (av Cato i filmen) under blodbadet. Katniss var förmodligen förvånad av att se hans ansikte på himelen den första kvällen, eftersom han anses som en kariärist, som distrikt 1 och 2. hans distrikt partner dock, överlevde blodbadet och var med i alliansen för kariäristerna. i filmen ses han ta en gul väska och gömma sig i ymnighetshornet när distrikt 8 killen stryper distrikt 5 killen. han ses sedan försöka ta den gula väskan och ett svärd inifrån ymnighetshornet och sedan försöka springa iväg. sedan ser man Cato rycka upp honom från marken och hugga en krok i honom, det stänker blod på en vara. hans kropp ses sedan ligga på marken, hållandes krampaktigt i den gula väskan. han var den sista att dö i blodbadet.

i både filmen och boken, var pojken från distrikt 4'as namn okänt. i filmen står han ofta bredvid Rue, förmodligen på grund av att dom har samma ålder och längd. i Hunger games trilogin, är han känd för att vara den enda från ett kariärist distrikt att dö i blodbadet.

muttation

liksom de 20 andra fallna deltagarna, kommer han tillbaka i slutet av spelen som ev vargmutant. det är okänt om hans mutt överlever kampen mellan Katniss, Peeta och Cato.


Ethan Jamieson- district 4 male tribute

//HG fan

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hunger games fanet - Jelly

Jag är en tjej på tretton sommrar som bara ääääälskar the hunger games! jag kmr skriva fakta om de olik deltagarna och lite smått och gott. <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela