thehungergamez

en hunger games blogg! för fans och folk som är intresserade av att veta mer! <33

The male tribute from district 3

Publicerad 2012-06-17 13:59:04 i Allmänt

  14 (i filmen)

Den manliga deltagaren från distrikt 3 som var med i det 74: de hunger games. eftersom han kom från distrikt 3, så var han specialiserd på teknologi, speciellt sprängämnen.

74:de hungerspelen
________________________________________________________________________________________
träningen

i filmen var han med på tränings scenerna. först sågs han med på en station där han försökte göra upp eld, och sedan snabbt backa undan när elden antändes, sedan ser man honom vara orolig när hans distrikts partner skadar sig.

före arenan

på hans intervju med Caesar Flickerman har han på sig en gul dräkt. och i svävaren på väg till arenan får med se när Katniss ser honom få sin spårsänare inkörd i armen, man sser att hon är bekymrad när nåleen går absurt djupt ner i armen. 

blodbadet

hans distrikt partner ses dödas vid ymnighetshornet. han lyckades fly från ymnighetshornet levande. i filmen ser man honom slåss med flickan från distrikt 7 när Thresh går tvärs över fältet bredvid ymnighetshornet. 

död 

på dag 8, hade han grävt ner minor runt hela området vid ymnighetshornet, eftersom han fick hjälpa kariäristern att skydda sina varor från andra deltagare. Rävflickan kunde undvika minorna och sno varor från högen omärkt. Katniss såg detta och upptäckte minfältet.

medan Marvel, Clove och Cato var på jakt efter Rue och Katniss, så kan Katniss skjuta en pil på en påse med äpplen så att ett äpple ramlar ner och gör så att minorn exploderar och förstör alla varor. när Cato och de andra kommer tillbaka och upptäcker detta blir Cato rasande och knäcker nacken på pojken från distrikt 3. 

i filmen säger Cato åt honom att stanna och hålla vakt, då ser han Rävflickan springa iväg och följer efter henne, det ger Katniss chansen att spränga varorna. sen han kommer tillbaka och märker att varorna är sprängda. kariäristerna kommer tillbaka och är rasande. Cato skriker honom i ansiktet och han försöker springa, med Cato tar tag i hans spjut och kastar iväg det, sen knäpper han honoms nacke, vilket orsakar döden.

mutt

is lutet av spelen kommer han tillbaka som en mutant av honoms DNA och varg. tillsamans med de 20 andra döda deltagarna ska dom hjälpa spelledarna att döda de återstående. det är okänt om hans mutt överlevde striden eller inte.


Ian Nelson- district 3 male tribut

//HG fan

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hunger games fanet - Jelly

Jag är en tjej på tretton sommrar som bara ääääälskar the hunger games! jag kmr skriva fakta om de olik deltagarna och lite smått och gott. <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela