thehungergamez

en hunger games blogg! för fans och folk som är intresserade av att veta mer! <33

The female tribute from district 4

Publicerad 2012-06-20 11:53:38 i Allmänt

 16 år
 
den kvinnliga deltagaren från distrikt 4, havs distriktet, som deltog i de 74:de hungerspelen. som de flesta andra från hennes distrikt tränade hon förmodligen inför spelen.
 
74:de hunger games
 
hon räknas som en av de äldre och starkare deltagarna och i filmen, är väldigt snabb med att springa in i ymnighhetshornet och ta för sig av vapen och förnödenheter. innan gongongen ljuder tycks hon stå på boxen bredvid Clove, och tittar på en svart låda med en yxa på. När spelen börjar Katniss ser henne plocka upp en stor ryggsäck, och hon senare ses använda sin yxa för att skära benen av District 6 pojken. hon deltog i blodbadet och överlevde till skillnad från hennes manlige distrikts partner.
efter det gjorde hon en allians tillsamans med de andra kariäristerna, Peeta och distrikt 3 killen. hon och de andra kariäristerna hittade flickan från distrikt 8 och Cato döda henne, med hjälp av Peeta sen hittade dom Katniss och jaga upp henne i ett träd. när det inte lyckades komma åt henne, beslöt dom sig för att slå läger under trädet. Men senare så var Rue i ett träd bredvid och varnade Katniss för ett målbålgeting bo några meter ovanför henne.
 
död
 
på dag fem, det var då Katniss släppte ner målbålgeting boet på kariäristernas läger nedanför trädet för att få dom att fly. både Glimmer och distrikt 4 flickan fick väldigt många stick. Till skillnad från Glimmer som ramlade ihop och dog precis nedanför trädet, så sprang flickan från distrikt 4 iväg utom synhåll, för att Glimmer blev så stucken att hon inte kunde fly. flera minuter efter Glimmer's död, kollapsade hon från de många sticken från målbålgetingarna och dog. hon plockades upp av en svävare innan Glimmer, på grund av att Katniss är där och försöker ta hennes båge och pilarna. Katniss tog senare på sig ansvaret för deras död.
 
i filmen, dör inte flickan från distrikt 4 av målbålgetingarna. i filmen, antas det, att Cato är den som dödar flickan från distrikt 4. efter att Katniss sett henne springa och ta en ryggsäck, måste hon ha plockat upp yxan hon kollade på inne i ymnighetshornet. hon använder sedan vapnet för att skära upp distrikt 6 killens ben. det påstås, att hon även gjorde slut på honom. sedan efter att Clove dödar distrikt 7 killen, antas det att Cato avväpnar distrikt 4  tjejen och knuffar henne i en låda med massa vapen som hon försökte ta med från blodbadet. det är okänt exakt hur eller när hon dog, men det är mest troligt att det är i slutet av blodbadet. eftersom hennes bild är den sista som visas när Caesar Flickerman och Claudius Templesmith kommenterar vilka deltagare som dött i blodbadet.
 
mutt
 
hennes DNA är blandat med en varg som en muttation för att bekämpa Cato, Peeta och Katniss. det är okänt om hennes mutt överlevde kampen. i filmen så är det dock inte de 21 fallna deltagarna som har blivit mixade i vargar.
 
Tara Macken- district 4 female tribute
 
//HG fan
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hunger games fanet - Jelly

Jag är en tjej på tretton sommrar som bara ääääälskar the hunger games! jag kmr skriva fakta om de olik deltagarna och lite smått och gott. <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela