thehungergamez

en hunger games blogg! för fans och folk som är intresserade av att veta mer! <33

The female tribut from district 3

Publicerad 2012-06-18 10:51:24 i Allmänt

 14 år

den kvinnliga deltagaren från distrikt 3, var en av deltagarna i de 74:de hungerspelen.

de 74:de hunger games

i filmen, ses hon först innan paraden tillsamans med sin distrikts partner som tittar nervöst omkring sig. på träningen ses hon när hon hoppar på några snurrande bakkilar, och ramlar av och slår sig i läppen. kariäristerna är oftast i bakrunden medan andra tar notis och plats på skärmen speciellt hennes distrikts partner från distrikt 3.

död

hon dör i det inledande blodbadet vid ymnighetshornet. i filmen jagas hon av Marvel på väg mot ymnighetshornet medan Peeta springer i bild. Han tog en kniv och högg ner henne, han högg henne två gånger i ryggen. sedan ligger hon ner medans Cato plockar upp en flaska vatten. När Katniss springer ser man distrikt 5 pojken som smachar sönder hennes huvud. hon är det sista liket som visas på skärmen, med ögonen öppna i gräset. hon var det första ansiktet som visades på himmelen, hon kom på plats 24-sist. 

muttarna

efter hennes död, hade flickan från distrikt 3 tillsamans med de 20 andra döda deltagarna's DNA mixats med vargar och blivit stora fruktade mutanter, som matchade den fallne deltagarens egenskaper. det är okänt om henness mutt överlevde striden med Cato, Katniss & Peeta.


Kalia Prescott- district 3 female tribute

//HG fan
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hunger games fanet - Jelly

Jag är en tjej på tretton sommrar som bara ääääälskar the hunger games! jag kmr skriva fakta om de olik deltagarna och lite smått och gott. <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela