thehungergamez

en hunger games blogg! för fans och folk som är intresserade av att veta mer! <33

Foxface

Publicerad 2012-06-26 12:14:34 i Allmänt

 15 år (bilden blev muppad)
 
Foxface var det smeknamn som Katniss gav flickan från distrikt 5 i hungerspelen.
 
de 74:de hunger games
 
Foxface namn blev draget på slåtterceremonin som den kvinnliga deltagren från distrikt 5. hon var en deltagre i paraden som tillsamans med sin distriktspartner vinkade nervöst från sin vagn samtidigt som dem visade upp distrikt 5's export vara till huvudstaden som är, power. under träningen så testar hon sina kunskaper om växter genom ett test. Katniss ser henne och säger att hennes fingrar rör sig snabbt som pilar. Foxface fick en poäng på 5 under sin privata tid med spelledarna. under sin intervju med Caesar, var Foxface nervös och tyst, genom att svara på hans frågor snabbt och kort. Katniss beskrev henne som "smygande och svårfångad."
 
Foxface sprang bort från ymnighetshornet och blodbadet så fort hon kunde när hon kom in i arenan utan några förnödenheter eller vapen för att hjälpa henne.
 
Senare under spelen blev hon upptäckt av Katniss vid ymnighetshornet nära kariäristlägret. efter att bara kika runt där för att se så att ingen hade märkt henne, gjorde Foxface en mängd olika rörelser, som Katniss beskriver att se ut som en dans, det gjorde så att Katniss upptäckte att området var belagt av nergrävda minor. Foxface visade sin skicklighet genom att räkna ut vägen till kariäristernas varor pyramid och nådde huvuddelen av varor, hon tog bara omärkbart lite mat, sedan sprang hon tillbaka in i skogen.
 
Katniss märkte en påse med äpplen hängande, som mycket väl kan vara de äpplen som Foxface tog för sig av, hon sköt tre pilar i påsen, som gjorde så att den gick sönder och äpplen ramlade ut, det gjorde så att minorna exploderade och förstörde högen med varor. Detta förstörde kariäristernas möjligheter samt distrikt 3 killens död fenom Catos händer. i ruinerna av explotionen, såg Katniss Foxface skratta när hon hittade ett knivblad och en metall kruka. till en början förstod hon inte varför, men senare kom till slutsatsen att med kariäristernas varor förstörda, inser Foxface att hon kan ha en chans att överleva. vid ett tillfälle, tänkte katniss på möjligheten att bilda en allians med foxface, men tänkte fort att det inte skulle funka på grund av att om hon gjorde det skulle Katniss bara tjäna en kniv i ryggen.
 
Festmåltiden
 
efter många dagar inne på arenan behövde alla kvarstående deltagare något desperat. på grund av detta tillkännagav Claudius Templesmith att det skulle bli en festmåltid. Foxface, liksom det andra deltagarna, förberde sig för den kommande händelsen.
 
när de andra deltagrna kom till måltiden var Foxface gömd i ymnighetshornet. när "dörren" steg från marken med påsarna som innehållde deltagrnas saker som de hade i desperat behov. hon slösade inte tid på striden, utan sprang ut, tog sin väska och snabbt sprang ifrån området. hon blev inte attackerad, som de flesta andra deltagre fruktade att konfronter varandra. Katniss var både imponerad och arg för att inte hon kommit på den idén. Katniss drog ut en av sina pilar för att skjuta Foxface, men lät henne ta sin ryggsäck och fly tillbaka in i skogen. Foxface gröna ryggsäck innehöll förmodligen mat, eftersom hennes strategi var att hålla sig gömd och undvika att möta någon.
 
Död
 
Foxface placerades på fjärde plats i spelen, en mycket sällsynt placering för distrikt 5. i filmen dog Foxface innan Thresh vilket betyder att i filmen kom Foxface på femte plats. Katniss och Peeta hittade hennes kropp hållandes i nattskatta. hon dog efter att ha stulit och ätit bären som Peeta hade samlat. Katniss trodde att Peeta känt till giftet och försökte lura Foxface, skulle hon veta att hon inte kunde äta dem hade hon kunnat vinna. när hennes kropp togs bort av en svävare nämde Katniss att hennes kropp var utmärglad, så hon skulle dött förr eller senare av brist på mat.
 
muttarna
 
Foxface var en av de deltagre som hade sitt DNA blandat med varg. Foxface mutt var en av dom som Katniss nämde. Foxface mutt var en liten mutt och rödhårig, därför tyckte Katniss att den röda mutten var Foxface. hon hade stora knivskarpa klor, eld-röd päls och bärnstens färgade ögon, som var slående lika Foxface. det är okänt om Foxface's mutt överlevde striden vid ymnighetshornet.
Jacqueline Emerson- Foxface (Rävflickan)
 
//HG fan
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hunger games fanet - Jelly

Jag är en tjej på tretton sommrar som bara ääääälskar the hunger games! jag kmr skriva fakta om de olik deltagarna och lite smått och gott. <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela