thehungergamez

en hunger games blogg! för fans och folk som är intresserade av att veta mer! <33

Marvel, distrikt 1

Publicerad 2012-06-11 15:00:44 i Allmänt

  17 år

Marvel var den manliga deltagaren från distrikt 1 i det 74:de hunger spelen. eftersom att han var en kariärist var han star och hänsynslös men övermodig. det är okänt om han var en frivillig eller om hans namn blev plockat till spelen. han tränade förmodligen till spelen som många andra från hans distrikt.
under invigningen var han och hans distrikt parter, Glimmer sprejfrgade i silver och var klädda i tunikor. i filmen var paret från ettan klädda i fjäderkostymer.  Katniss säger under deras intervjuver att dom båda är vackra. under träningen i filmen ser han Peetas svaghet och ser honom som en måltid fram till Peetas sanna styrka visas, det förvånar honom och hans kariärist partners.
han visade stor skicklighet i spjutkastning, det gjorde honom dödlig på långt håll. han fick en nia i poäng för träningen. i filmen fick han oddsen 5-1, precis som Clove. i hans intervju med Caesar Flickerman försökte han tydligen vara rolig, men hans taktik för intervjun är okänd.

Blodbadet

Marvel som var kariärist, överlevde blodbadet vid ymnighetshornet, på grund av att han var från distrikt 1 och hade tränat för det i hela sitt liv. dom flesta deltagarna som var med blev dödade vid ymnighetshornet av kariäristerna, vilket btyder att han kämpade för vapen och mat. det förutsäts att han fick ett spjut från ymnighetshornnet. under fasan, lyckades Marvel att skada tjejen från distrikt 3 med ett svärd och även hon från distikt 7. han sågs även gå upp till kvinnan från distrikt 9 och hugga henne med hans svärd. efter blodbadet gick Marvel med i kariärist alliansen.

Alliansen

Marvel tillsamans med Glimmer, Cato, Clove, Peeta Mellark, distrikt 3 mannen och distrikt 4 kvinnan bildar en typisk allians som inkluderar två icke kariärister (Peeta och distrikt 3 mannen).

Marvel hjälpte kariäristerna att jaga Katniss Everdeen upp i ett träd. han och de andra upptäcker att det blir svårt att atackera henne så det slår läger under hennes träd. I Katniss träd ser hon Rue i ett annat träd i närheten.  Rue pekar på ett målbålgeting bo nära Katniss som hon lyckas släppa ner på kariäristerna, för att tvinga dem att fly till sjön.

efter att Marvel och de andra kariäristerna som överlevde målbålgeting attacken återhämtat sig från skadorna, började dom jaga deltgare igen. när Rue och Katniss bildar sin plan om att förstöra kariäristernas varor, gjorde Rue upp en eld som lockbete för att kariäristerna skulle springa till röken och döda den som gjorde upp elden. Marvel och de andra sätter iväg för att leta upp Rue, men efter att deras varor förstörts av minor från killen från distrikt 3, såg Marvel Cato knäcka nacken på killen från distrikt 3. Marvel och Clove kunde lugna ner Cato med att säga att den som fick minorna att explodera dog förmodligen ochså i explotionen. de väntar till natten för att se anskíkterna på dom som dött, då får dom reda på att deltagaren (Katniss) inte dött. då jagar dom efter mer delatagare.

Död

Marvel sätter en fälla som Rue av misstag fastnar i när hon letar efter Katniss. samtidigt som Rue skriker på hjälp spetsar Marvel henne med sitt pjut i hennes mage. rasande skjuter Katniss en pil i halsen på Marvel innan han ens hinner försvara sig. Han försökte dra bort pilen, men drunknade i sitt eget blod.
totalt placerade Marvel sig 8 i spelen vilket var bättre än hans partner från distrikt 1. normalt brukar
kariärister vara kvar i slutet.

i filmen blir han skjuten i hjärtat istället för halsen. dessutom så dödar han Rue nästan oavsiktligt, när han kastar sitt spjut mot Katniss, som lutar sig åt sidan för att ta upp sin båge och kogret för att skjuta honom, träffar spjutet Rue istället.

Muttarna

när vargmuttarna av döda deltagare jagar Cato, var Marvel en i flocken som hade brun päls och var längre och smalare än de andra muttarna. det är okänt om hans mutt överlevde kampen mot, Cato, Katniss och Peeta.

Jack Quaid- Marvel

//HG fan

Kommentarer

Postat av: Oliver

Publicerad 2012-06-11 17:06:02

oj vad mycket du har skrivit om "Marvel", vart har du hittat infon? elr kan du allt det hät om honom???

men ska du skiva så här mycket om alla?? kan iaf mer om honom nu tack, <3

Postat av: Hunger Games fan

Publicerad 2012-06-11 17:12:02

svar på tal; "Oliver"- oj vad mycket du har skrivit om "Marvel", vart har du hittat infon? elr kan du allt det hät om honom???

men ska du skiva så här mycket om alla?? kan iaf mer om honom nu tack, <3



och svaren är:

1. jag kan ju mycket om alla i hunger games och eftersom att Marvel är med ganska mycket (bara lite) så kunde jag allt själv, men tittade oxå på en sida- http://thehungergames.wikia.com/wiki/Marvel, så ja.

2.och ja, jag ska skriva om alla, men inte lika mycket om dom som typ inte är med, och mer om dom som är med mera typ Katniss, Peeta, Cato.

varsego! <3

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hunger games fanet - Jelly

Jag är en tjej på tretton sommrar som bara ääääälskar the hunger games! jag kmr skriva fakta om de olik deltagarna och lite smått och gott. <3

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela